Толкова си секси... 7 начина да кажете: "Обичам те!"

Вижте по какви други начини можете да изразявате обичта си
27 юни 2018 23:00, Михаела Лазарова
15
Толкова си секси... 7 начина да кажете: "Обичам те!"
Снимка: outnow.ch

Обичате партньора си. Обичате и да му го казвате често. Смятате, че да кажеш: "Обичам те" е най-голямото доказателство за любовта, че нямаме много време на този свят и не трябва да го губим в премълчаване на любовта и чувствата.

Донякъде сте прави. Но непрекъснатото безразборно повтаряне на тази свещена фраза може да обезцени нейната стойност.

Ставате сутрин, поглеждате половинката си и му казвате: "Обичам те". Закусвате заедно. Преди да тръгнете за работа – пак "Обичам те", придружено от нежна целувка за довиждане. Чувате се по телефона – преди да затворите - "Обичам те". Пишете си съобщения, изпращате си иконки със сърчица, придружени с "Обичам те".

"И аз те обичам!" – защо това е проблем?

Сладко, наистина, но тази висша любовна фраза, това дълбоко признание наистина може да девалвира измежду ежедневните навици и ангажименти.

Вместо да повтаряте безцелно „обичам те“ по десетки пъти на ден, а и за да запазите цената и смисъла на тази любовна фраза, вижте по какви други начини можете да изразявате обичта си.

"Толкова си секси"

С това признание показвате на партньора си колко ви възбужда само с външния си вид. Важен комплимент, който е от не по-малко значение от "Обичам те".

Повече по темата може прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9 и 10"Посочете виновните феминистки поименно, за да могат ербаб-откачалките да ги изколят."Чудя се, кое повече плаче за вас - псих. клиника или затвор?Да не се чудите, защо децата ви ще са все по-зле във всяко отношение.Тази бяс и злоба се предава генетично.Пази Боже от такива (не)редовни!
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква секси статия, подмокрих се чак. Айде нема нужда да давате акул какво да говорим на половинките си. Те си го виждат в очите ну.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обичам те БлагодаряЧестно ,очаквах друг отговорМного благодаря
1
6
 
14
 
! Отговори
Михаелооооо, преди 5 години
от кой чуждестранен източник взе този материал?*** предпочита жените да му доказват любовта си по други начини.На първо място, с готова салата и изстудена ракия, които да се появяват на масата в минутата, когато той влиза у дома и се настанява пред телевизора.